Järjestämme erilaisia tapahtumia ja kokoontumisia läpi vuoden ympäri Suomen. Näitä ovat mm. saunaillat, yhteiset ajoretket ja messuille osallistuminen. Ilmoitamme tapahtumistamme sekä täällä että yhdistyksen omilla Facebook-sivuilla. Jos toivot jotakin toimintaa alueellesi ota rohkeasti yhteyttä aluevastaavaan.

Tulevia tapahtumia

10.-12.6.2022 Stara Teffit Keuruu, Hotelli KeurusselkäMenneet tapahtumat

Japsistarojen 30v. juhlamatka Päivä Tukholmassa -risteilylle


Japsistarat tekevät 30 vuotista toimintaansa juhlistaakseen kevätmatkan Tukholmaan 13.-15.5.2022 Helsingistä Silja Linen upealla Silja Symphonylla.

Tällä kertaa mukavan yhdessäolon lisäksi on Tukholmassa tarjolla kaksi retkeä:

Retki Tidön moottoripyörämuseoon

Tidön maailmanluokan moottoripyörämuseoon Tidön linnan kupeella. Täällä on ihasteltavina MC-Collectionin moottoripyöriä aina 1900 luvun alusta tähän päivään asti. Usealla kokoelman pyöristä on yhtymäkohtansa moottoripyöräilystä tunnettuihin henkilöihin. Tämä retki kestää koko päivän ja retken aikana Tidössä nautitaan kahvit. 

Lue lisää Tidön moottoripyörämuseosta: https://mc-collection.com/

Retki ABBA-museoon

Toisena vaihtoehtona on käynti Tukholmassa ABBA-museossa. Tältä retkeltä voit halutessasi jäädä paluumatkalla satamaan myös tutustumaan omatoimisesti Tukholman keskustaan sen eri ostosmahdollisuuksineen. 

Lue lisää ABBA-museosta: https://abbathemuseum.com/en/

Lisätietoa matkasta ja matkan varaukseen pääset tästä. https://www.matkapojat.fi/japsistarat-tukholma


Japsistarat Rompetorilla Jyväskylässä

Kahden vuoden tauon jälkeen päästiin Rompetorillevihdoinkin. Edellinen käyntihän oli myös samassa paikassa eli Jyväskylän Paviljongissa, jossa toimii lämpimissä ja valoisissa tiloissa Suomen Ykkös-rompetori. 

Keski-Suomen konepyörä seuranorganisoima ja pyörittämä tori on ollut Suomen suurin jo monet vuodet. Normaalisti siellä on ollut noin 180 myyjää ja 5000 kävijää. Pandemia hieman vähensi osallistujia (140/4000), mutta ihan mukavan riittävästi oli vilinää käytävillä. Japsistarojen piti aloittaa juhliminen rompetorilla jo tammikuussa, mutta se siirtyi maaliskuulle.

Kerkesimme tehdä 30-vuotis juhlalehtemme valmiiksi, jonka sai 100 ensimmäistä vilauttamalla Starakorttia ständin infopisteessä. Samalla tarjottiin kakkukahvit vierailijoille sekä 30-vuotis Staratuotteita kävijöille. Seuraava paikka missä Japsistaroilla on ständi, on myös Jyväskylä. Missä on kahden vuoden jälkeen on Jkl MP22 näyttely. Tervetuloa ständille moikkaamaan ja juttelemaan Motomenosta.

Tässä myös kuvia tunnelmista.


5.3.2022 Jyväskylän Rompetori 

27.-29.8.2021 Stara Treffit Hankasalmen Revontulessa

31.1.-2.2.2020 MP20 Moottoripyörämessut, Helsingin Messukeskus

6.11.2021 klo 14.00 Syyskokous, Hotel Fabrik Forssa